30 Nisan 2011 Cumartesi

TERÖR ÖRGÜTÜ KCK' YA GÖZALTI

KCK'ya büyük darbe

KCK operasyonu kapsamında Diyarbakır, Malatya ve Elazığ'da 32 kişi gözaltına alındı.

 

DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakır, Malatya ve Elazığ'da terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması olduğu iddia edilen KCK'ya yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 32 kişi gözaltına alındı.
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca Diyarbakır, Malatya ve Elazığ merkez ve ilçelerinde terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması olduğu iddia edilen KCK'ya yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Operasyonda, 32 kişi gözaltına alındı. Soruşturmanın devam ettiği bildirildi.


kaynak.mynet.com

İSTANBUL DA 1 MAYIS NEDENİ İLE YARIN HANGİ YOLLAR KAPALI



İstanbul Emniyet Müdürlüğü Taksim'deki 1 mayıs İşçi Bayramı kutlamaları nedeniyle kapanacak yollarla ilgili vatandaşı uyardı.

Saat 07.00'dan itibaren kontrollü olarak etkinlik bitimine kadar trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle:

Yolcuzade İskender Caddesinden gelen akım Şişhane Meydan' da Okçumusa Caddesi, Bankalar Caddesine yönlendirilecek,

Abide-i Hürriyet Caddesine akım verilmeyecek, akım Hürriyettepe Işıklardan Cevahir Otel istikametine yönlendirilecek.Darülacizeden Hürriyettepe Işıklar istikametine glen akım ve Bomonti Dereden gelen akım Cevahir Otel önünden tekrar Darülacize Caddesine yada Bomonti yönüne yönlendirilecek,

Mecidiyeköy'den Halaskargazi Caddesine akım verilmeyecek, akım Esentepe istikametine yönlendirilecek,

Şişli yönüne gitmek isteyen akım, Ergenekon Caddesi, Kurtuluş Caddesi ve Dolapdereye yönlendirilecek,

Dolmabahçe'den Gümüşsuyu'na ve Küçük Çiftlik'e akım verilmeyecek, gelen akım sahil yönünden Karaköy'e verilecek,

Adilbaba (Maçka taksi) yönünden gelen akım Teşvikiye caddesine yönlendirilecek, Teşvikiye Caddesinden Mete Caddesine çıkan tünel kapalı tutulacak,

Perşembe Pazarından ve Unkapanı'ndan gelen akım Şişhane'den kesilip Kasımpaşa yönüne yönlendirilecek, Tarlabaşı Bulvarına akım verilmeyecek,

Kasımpaşa'dan gelen akım Unkapanı ve Perşembe pazarına mecburi olarak yönlendirilecek,
Dolapdere'den Yedikuyular-Divan istikametine akım verilmeyecek, Dolapdere kavşağından (U) dönüşü yaptırılacak,

Dolapdere Caddesinden Ömer Hayyam Caddesine akım verilmeyecek,

Teşvikiye Caddesinden gelen akım Nişantaşı Kavşağından Rumeli Caddesine verilmeyip Valikonağı alt başa yönlendirilecek,

Süleyman Seba Caddesinden gelen akım Bayıldım Caddesine verilmeyip sağa Teşvikiye Caddesine yönlendirilecek,

Boğazkesen Caddesi trafiğe kapatılacak, gelen akım Karaköy istikametine mecburi yön yapılacak,

Mebusan Yokuşu trafiğe kapatılacak, Karaköy istikametine doğru mecburi yön yapılacak,
Sıraselviler Caddesinden gelen akım, Cihangir Firuzağa Meydan'dan kesilerek Boğazkesen istikametine yönlendirilecektir,

Ayrıca Atatürk Bulvarı Ragıp Gümüşpala ayrımı-Ragıp Gümüşpala Caddesi Unkupanı ayrımı-Kadıköy İskelesi Önü Galata ayrımı- Ragıp Gümüşpala Caddesi Galata Köprüsü ayrımı ihtiyaç halinde kapatılacaktır,

E-5 Kuzey ve Güneyden Mecidiyeköy giriş katılımları ihtiyaç halinde kapatılacaktır.

Trafiğe kapalı olan caddeler; Mecidiyeköy Ortaklardan itibaren Halaskargazi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Yedikuyular Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Sıraselviler Caddesi, Gümüşsuyu Caddesi, Taşkışla Caddesi, Taşkışla Tünel, Rumeli Caddesi, Abdulhak Hamit Caddesidir.

Açıklamada, miting alanında bulunan  Taksim İlkyardım ve Alman Hastaneleri'ne gelen ambulans ve hastaların Karaköy Firuzağa yönünü kullanabilecekleri belirtildi.

kaynak.sabah.com.tr

İNTERNET TE PARA KAZANMAK ÜRÜN ALIP SATARAK

Günümüz şartlarında Türkiye de çalışan çalışmıyan çoğu insanın para kazanmaya ihtiyacı var.

Tabi para kazanmak için internette binlerce makaleler yazılmış,çoğu yazılar  yazarın kendi menfaatleri doğrultusunda yazılmış yazılardır,yani ya bir ürünün tanıtımı yada web sitesine ziyaretçi çekmek için yazılmış yazılar,birde  para kazandıran e-kitaplar mevcut google kazançları para babası vs.bunları hiç tavsiye etmem kazananı görmedim..

Ama bu iş için yararlı yazılar yokmu var tabiki, para kazanmak nasıl olabilir şimdi bir düşünelim mantık olarak bir ürün alıp satmak kadar doğal bir para kazanma yöntemi olabilirmi bence olamaz,bunun için tavsiyem çevrenizdeki satış mağzaları ile anlaşarak herhangi bir ürünün uygun fiyata alarak üzerine kendi komisyonunuzu koyup para kazanabilrisiniz.yada yine internetten araştırarak toptan ürünler bulabilirsiniz ve uygun fiyatlara alabilirsiniz.toptan ürünler derken gözünüz korkmasın bir üründen 15 20 adet alarak o ürünü  toptan fiyatına indirmiş olursunuz.

Evet uygun fiyata satılabilicek güzel ürünler buldum nerede nasıl satıcam derseniz, e-ticaret,alışveriş,ilan siteleri mevcut bunların en başında gittigidiyor,sahibinden,hepsiburada geliyor bu sitelerde ürünlerinizin ilanlarını vererek pazarlıyabilirsiniz,bu sistemler içince sahibinden com ile ücretsiz ilan bırakabilirsiniz yine biraz araştırırsanız başka alışveriş siteleride bulabilirsiniz.

iPad 2 LER SATIŞTA

 

Bilkom, iPad2`  Türkiye`de 29 Nisan da resmi satışına başlıyor!

 

 iPad 2`ler  siyah ve beyaz renkleri ve tüm modelleri ile  1080 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor...

Avrupada`da satışına 27 Mart da başlanan iPad2,Türkiye nin  yetkili Apple distribütörü Bilkom güvencesi ile 29 Nisan da  resmi olarak  Türkiyede satılmaya başlıyacak.

Yenilenen iPad 2’nin tüm modelleri; Bilkom güvencesi ile sağlanan satış sonrası destek,servis  ve 2 yıl garanti avantajıyla 1080 TL (KDV dahil)’den başlayan fiyatlarla, 29 Nisan da  saat 10:00 itibari ile satışta.

iPad2`ler 20`den fazla il ve 100`den fazla yetkili satış noktasında satışa sunulacak!

1. Nesil iPad`ler  5 ilde 51 noktada satıştayken, iPad2 daha fazla yaygın bir şekilde Satış noktalarında tüketicilere ulaşacak.
İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Gaziantep, Adana illerindeki Apple Premium Reseller Mağazaları ve Bimeks,Darty,Mediamarkt, Electroworld, Teknosa Media-Saturn ve Vatan mağazaları ile 100’den fazla yetkili Apple satış noktasında olucak. iPad2’lerin tüm modellerini uygun ödeme seçenekleri ile bulabilmek mümkün olucak

4 SİM KARTLI CEP TELEFONU GELİYOR

 

 

Kampanyalar, tarifeler, eş dost numaraları, derken sahip olduğu SIM kart sayısı giderek artan kişiler için özel bir telefon piyaya sürülüyor. İşte 4 SIM kartlı cep telefonu.

 

Son yıllarda operatörlerin sunduğu farklı kampanyalardan yararlanmak isteyen kullanıcıların en az 2 SIM kartı taşıması cep telefonu dünyasında yeni bir alt sektörün oluşmasına neden oldu.
Artık üretici firmalar ürünlerinde birden fazla SIM kart kullanımına özen göstermeye başladı. Bu konuda özel ürünler üreten firmalar ise piyadaki boşluktan faydalanıp teknik özellik olarak üst seviye olmayan telefonlarını rahatça satabiliyor.


Çift SIM kartına sahip telefonlara alışık olabilirsiniz ancak bir firma iddialı bir ürününü piyasaya sürmeye hazırlanıyor.
Flying adlı marka, dünyanın ilk dört SIM kart destekleyen telefonunu piyasaya sürdü. Çin'in Aple'ı olarak da tanınan firmanın 4 SIM kart destekli, FM radyolu, QWERTY klavyeli ve Bluetooth'lu bu telefonun fiyatı ise sadece 75 dolar.

E tabi bu işi yapan Çin olunca fiyatda makul oluyor 75 dolar böyle bir telefon için ekonimik bir rakam..

 

En Çok Okunan Haberler

Google Arama