21 Mayıs 2011 Cumartesi

Türkiye’de en büyük çevrimiçi oyun başlıyor


 TTNET’in Playstore-Crysis 2 oyun turnuvası 1 Haziran–1 Eylül tarihleri arasında yapılacak


Türkiye’nin en büyük çevrimiçi oyunu başlıyor
Yaklaşık 2 ay önce Türkiye’nin ilk oyun mağazası Playstore’u açan TTNET ’in düzenlediği turnuvaya yaklaşık bin kişinin katılması ve 100 bin kişinin turnuvayı izlemesi bekleniyor.

Türkiye’nin en büyük çevrimiçi oyun turnuvası olması beklenen etkinlikte yarışacak olan oyuncular, 40 bin TL değerinde hediyeler kazanacak.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI "Aylık geliri 200 liranın altında olan kimse kalmayacak!"


 "Aylık geliri 200 liranın altında olan kimse kalmayacak!"
 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Yoksullukla mücadele konusunda önümüzdeki dönemde önemli bir hedef koyduk..


İstanbul Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifini ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, ''Yoksullukla mücadele konusunda önümüzdeki dönemde şöyle bir hedef koyduk: Aylık geliri 200 liranın altında olan hiç kimse kalmayacak. Önümüzdeki iktidar döneminde gerçekleştirmek için ortaya koyduğumuz hedef bu. İnşallah onu da çözeceğiz'' dedi.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifine ziyaret de bulunan Bakan Dinçer, yaptığı konuşmada, ''Torba Kanun''da taksicileri de yakından ilgilendiren ikinci bir düzenleme yaptıklarını dile getirerek , düzenlemeye göre, trafik kazalarında suç işleyen taraf olunsa dahi sağlık hizmetlerinin ücretsiz verildiğini söyledi. Karşı tarafa verilecek sağlık hizmetinin de bu kapsamda olduğunu dile getiren Dinçer, ''Bunun için sigorta şirketlerinde düzenleme yapıyoruz. Araç için kasko yaptırıldıktan sonra bu sigorta hizmetleri ile ilgili oluşan toplam bedelin yüzde 20'sini biz onlardan peşin peşin yıl içerisinde tahsil edeceğiz. Hem devlet olarak harcamaları kendi cebimizden yapmayacağız, özel sigorta şirketlerinden alacağız hem de size herhangi bir sağlık hizmeti masrafı yükletmeyeceğiz. Oldukça iyi ve güzel bir uygulama oldu" dedi.

''Çocuklarımızı eğitmeden, yoksulluktan kurtulamayız'' diyen Dinçer, en çok iş bulan kesimin üniversite mezunları olduğunu belirtti. Dinçer, "2002 yılında aylık geliri 50 liranın altında olan insan sayısı toplam nüfusumuzun binde ikisiydi ama 2008'den beri bu ülkede artık aylık geliri 50 liranın altında olan insanımız kalmadı. Aylık geliri 100 liranın altında olan kişi sayısı 2002 yılında yüzde 4 civarındaydı. Bu oran da binde 2'ye düştü. Yine aylık geliri 200 liranın altında olanların oranı yüzde 28 iken bu rakam yüzde 4'e düştü" diye konuştu.
kaynak.haberturk.com

MHP'li Oktay Vural dan AÇIKLAMA DEVLET DIŞINDA KİMSE YAPAMAZ

"Devlet dışında kimse yapamaz"

MHP'li Oktay Vural, "Birileri MHP'nin yapısını değiştirmek için ahlaksızca yöntemlere başvuruyor" dedi


"Devlet dışında kimse yapamaz"
Milliyetçi Hareket Partisi MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay VURAL, milletvekili Adayları Selahattin Şahin ve Serap Özöktem ile Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gaziemir Şubesi'ni ziyaret etti. TEMAD dernek binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Oktay VURAL, ortaya çıkan kasetler ve sonrasında partiden gelen istifaları değerlendirdi.Oktay Vural, "Hepimiz insanız. Hepimizin zaafları vardır. Ancak bu MHP nin duruşunu değiştirmez. Böyle bir organizasyonu devlet dışında kimse yapamaz" dedi.

İZMİR (AHT)

Bu oyunun sadece MHP üzerinde oynanmadığını öne süren MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, "Bu Türk Milleti üzerine oynanan bir oyundur. Birileri MHP'nin yapısını değiştirmek için ahlaksızca yöntemlere başvuruyor. Hepimiz insanız, hepimizin zaafları olabilir ancak kişisel hatalar MHP'nin duruşunu değiştirmeye yetmez. Bu bayrağı taşırken, hata yapanlar, yorulanlar olabilir ancak o bayrak hiçbir zaman yere düşmez.

Referandum öncesi oynadıkları oyunun başarıya ulaştığını gören zihniyet aynı oyunu MHP için de oynamak istiyor. Böyle bir organizasyonu devlet dışında kimse yapamaz. Devletin imkanlarını kullananlar bu kirli oyunu oynayarak MHP'nin meclis dışında kalacağını umuyorlar.

Biliyorlar ki MHP olmazsa istedikleri gibi anayasa değişikliği yapacaklar. Ancak millet buna müsaade etmeyecek" şeklinde  konuştu.
kaynak.haberturk.com

MHP'de kaset depremi video izlemek için tıklayın

Mhp deki kaset skandalı gündeme bomba gibi düştü bahsedilen videoları izlemek için aşşağıdaki linki tıklıyabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=BTlqjQgTBAk



ŞIRNAK DA CEZAEVİNE SALDIRI

Şırnak'ın Silopi ilçesi'nde K tipi cezaevine uzun namlulu silahlar ile ateş açıldı.


Şırnak’ın Silopi İlçesi’ndeki K Tipi Cezaevi’nin bahçesinde bugün akşam saatlerinde hükümlü ve tutuklular voleybol oynarken, yakındaki binanın üst katından ateş açıldı, olayda 1 mahkum vuruldu, çıkan izdihamda 1 mahkum ile 1 asker de yaralandı. Saldırıda kullanılan 2 Kalaşnikof silah ele geçirilirken 5 şüpheli gözaltına alındı.

Ofis Mahallesi’ndeki Tipi Cezaevi’ndeki tutuklu ve hükümlülerin bahçede voleybol oynadığı bir sırada, cezaevi yakınlarındaki 4 katlı bir binanın üst katından, uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saat 17.30’da meydana gelen silahlı saldırıda, Vehbi Ürün adlı mahkum, kafasına isabet eden bir kurşunla ağır yaralandı.

Saldırı sırasında çıkan kargaşada 1 mahkum ve 1 asker de hafif yaralandı. Ağır yaralı mahkum Vehbi Ürün, Silopi Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahaleden sonra Diyarbakır’a sevk edildi.

Saldırı sonrası polisin çevrede yaptığı operasyonda, olayda kullanılan 2 kalaşnikof marka uzun namlulu silahı ele geçirirken, olayla ilgisi bulunduğu gerekçesiyle 5 kişi gözaltına alındı. Polis ve jandarma olayla ilgili cezaevi çevresinde sıkı güvenlik önlemi alarak, kimseyi yaklaştırmadı.

KAYMAKAM  HUSUMETTEN KAYNAKLANMIŞ

Silopi Kaymakamı Bünyamın Yıldız ve Jandarma Komutanı Binbaşı Atamer Yeşil, cezaevine gelerek yetkililerle görüştü. Kaymakam Bünyamin Yıldız, cezaevine gitmeden önce yaptığı açıklamada, silahlı saldırı olayının husumetten kaynaklandığını belirerek, "Cezaevinin yakınlarındaki 4 katlı bir binadan cezaevindeki bahçedeki mahkumlara ateş açılmış. 1 mahkum ağır yaralandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor" dedi.
kaynak.mynet.com

BLOG YAZARAK PARA KAZANMAK

Merhaba bende blog yazma işine 4 ay önce falan başladım ilk başda blogcu comda yazıyordum ama reklamlarından sıkılıp blogeri tercih ettim, şu an burda 2 aydır falan yazıyorum daha doğrusu haber sitelerinden haberleri kaynak belirterek yazıyorum.

Buna rağmen günlük ziyaretçi sayım 50 75 kişi civarında oluyor ve bu ziyaretçilerin büyük bir kısmı google aramaları ile geliyorlar günlük bir kaç haber yayınlıyorum buda yetiyor.

Para kazanmak konusuna gelince adsense reklamları mevcut sayfada, bu iş acayip bir iş bazen giren 50 kişi tıklamıyorlar reklamlara bazen de 2 3 kişi tıklıyor işde aslında doğrusuda bu reklama tıklıyan kişiler doğru kişiler yani reklam gerçekden ilgilerini çekiyor ki reklamlara tıklayarak reklamdaki ürün hakkında bilgi alıyorlar veya satın alabiliyorlar, sonuçda bu reklamları verenlerde yine bizden ve her tıklama için para ödüyorlar ki onlarında tıklanan reklamlardan sonuç almaları gerekiyor.

Tıklanma ücretleri onlarıda söyliyim bazen 0,20 dolar veriyor bir tıklama için bazen 0,10 ama ortalaması bu bir kere denk geldim 0.02 dolar verdi bir tıklamaya bu da artık sizin sayfanızda çıkan reklamlar ile alakalı pahalı kelimeler sizin sayfanızda çıktığı zaman çok kazanıyorsunuz tıklama başı birde sayfanız sürekli güncelleniyor veya içerikleriniz özgün ise google tıklama başına daha çok para ödüyor..

Yani bu işden para veya bir maaş kazanmak istiyorum diyenler için tavsiyem sabır ve emek emek verdiğiniz takdirde google bu emeğinizin karşılığını sayfanıza bol bol ziyaretçi göndererek veriyor yeterki siz sıkılıppda bırakmayın bu işi bu gün olmas ise 6 ay sonra sürekli bir gelir kapınız olabilir...

Bu gün günlük ziyaretçi sayınız 50 kişi 6 ay sonra neden 1000 kişi olmasın bu 1000 kişiden 100 kişide adsense reklamlarını tıkladıkları zaman değmeyin keyfinize :D alın size ayda ortalama  1500 dolar maaş kendi işinin patronu oldun çıktınız.......................

En Çok Okunan Haberler

Google Arama