3 Mayıs 2011 Salı

SINIRSIZ İNTERNET AYDA 38 TL









KOTA derdi olmadan internet kullanmak isteyenler için kampanya başlatan TTNET, limitsiz internet paketini ilk 12 ay boyunca ayda 39 TL'ye sunuyor. Bu şekilde daha önce 54 TL olan tarife 24 aylık taahhüt ile 39 TL'ye sunulmuş olacak. Bu kampanyadan yararlanan müşteriler, modemlerini de cazip ödeme koşullarıyla alma olanağına sahip oluyor. Müşterilerin tercih ettikleri modemin ücreti 24 ay taksitle faturalarına yansıtılabiliyor. Kampanya kapsamında; kablolu modem için ayda 1 TL, kablosuz modem için ise ayda sadece 2 TL müşterilerin faturalarına ekleniyor. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) adil kullanım noktası olan 25 GB'yi aştığında ADSL kullanım hızı 1 Mbps olacak şekilde düşürülüyor. 

kaynak.sabah.com.tr

'CHP ve AK Parti arasındaki fark bire indi'

 

İnanılmaz seçim iddiası CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'den geldi. Tekin"e göre AK Parti ile CHP arasında puan farkı bire indi.

 

Sabah yazarı Mahmut Övür'e konuşan Tekin'in açıklamaları siyaset dünyasında yankı bulacak. Farkın bire indiğini söyleyen Tekin, araştırmadan daha fazla ayrıntı vermedi. Övür kendisini arayan Tekin'in sözlerini köşesine taşıdı.
"FARK BİR PUANA İNDİ"
(...)Önceki gün CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin aradı. İddialı oluşuyla bilinen Tekin, çok geniş kapsamlı bir kamuoyu araştırması yaptırdıklarını belirtip şöyle diyordu:
"İnanmayacaksın ama yeni bir kamuoyu araştırmasının sonuçları çok çarpıcı. Ak Parti ile aramızdaki fark bir puana indi."
Doğrusu şu ana kadar yayınlanan kamuoyu araştırmalarının aksine CHP'nin yüzde 30'lar civarında olacağını düşünen biri olarak, bu rakamı gerçekçi bulmadım. Ama siyasette inanmak da önemlidir. "Yeni CHP" eksik bulunan projelerine, çok eleştirilen Ergenekon sanığı adaylarına rağmen siyaset yapıyor olması ve muhalefetin tek adresi nedeniyle oylarını artıracak. Yüzde 30 civarı oy CHP'de yeni yönetimi ayakta tutacağı gibi yenileşmenin de süreceğini garanti edecektir.

Daha fazlasını beklemek de ummak da gerçekçi değil.

Kaynak.Milliyet.com.tr
 

 

En Çok Okunan Haberler

Google Arama