24 Mayıs 2011 Salı

msn facebook tiwitter ters yazı yazma

msn facebook tiwitter hesaplarınıza ters yazı yazmak istiyorsanız www.fliptitle.com bu linki tıklıyarak yazmak istediğiniz yazıyı yazıyorsunuz ve hemen altta yazdığınız yazının tersini alıp istediğiniz yere kopyalayabiliyorsunuz..

˙˙znunsɹoʎılıqɐʎɐlɐʎdoʞ ǝɹǝʎ zıuığıpǝʇsı dilɐ ıuısɹǝʇ uiuizɐʎ ziuiğipzɐʎ ɐʇʇlɐ uǝɯǝɥ ǝʌ znunsɹoʎizɐʎ iʎizɐʎ zıuığıpǝʇsı ʞɐɯzɐʎ ʞɐɹɐʎilʞiʇ ıʞuıl nq ɯoɔ˙ǝlʇıʇdılɟ˙ʍʍʍ ziuɐsɹoʎıʇsı ʞɐɯzɐʎ izɐʎ sɹǝʇ ɐziuiɹɐldɐsǝɥ ɹǝʇʇıʍıʇ ʞooqǝɔɐɟ usɯ

 ǝu ɐɯɐ ɹɐʌ ʞılsɹǝʇ ɹıq ǝʇşı nq

İSMAİL KAVUNCU DAN EYÜP ALİBEYKÖY GÜZELTEPE MAHALLESİNE TAPU MÜJDESİ






24 mayıs 2011 Eyüp Belediye Başkanı İsmail KAVUNCU Eyüp Güzeltepe meydanına gelerek güzeltepe lilere tapu müjdesi verdi 2 hafta önce aynı müjdeyi karadolap halkına  da veren KAVUNCU karadolapda metrekare birim fiyatını 300 tl olarak açıklamıştı Güzeltepede ise bu rakam minumum 160 tl maksimum 240 tl olarak açıkladı ve ekledi bu 40 yıllık tapu sorununun çözülmesinde başbakan Tayyip ERDOĞAN IN büyük etkisi olduğunu belirtti.

Hayaldi gerçek oldu sözünü yineleyen KAVUNCU hizmet etmek için geldik ve hizmet ediyoruz dedi, Sizleri çok iyi anlıyorum diyerek sözlerine devam eden KAVUNCU Mal Canın Yongasıdır diyerek güzeltepe halkının beğenisini kazandı.

Tapuyu alabilmek için gerekli evrakların listesini halka  dağıtan KAVUNCU yarından itibaren başvuru yaparak tapularınızı alabilirsiniz diye müjdeyi verdi.

Tapularını herkezin alabilmesi için %15 peşinat ve 5 yıl taksit seçenekleri ile istiyen herkeze tapularının veriliceğini belirtti..

YGS'nin faturası genç uzmana kesildi


YGS'nin faturası genç bir uzmana kesildi

    YGS’deki “şifre” iddialarının faturası METEKSAN’da çalışan bir bilgi işlem uzmanına kesildiği iddia edildi.


    Habertürk Gazetesi'nden Refika Karabacak'ın haberine göre şifre iddialarının ortaya çıkmasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Şadan Sakınan tarafından ÖSYM ve soruların basıldığı Meteksan’da ayrıntılı biçimde inceleme yapılmıştı. İddialarla ilgili “takipsizlik” kararı veren savcılığın raporunda, “adaya özgü soru kitapçığı”na ilişkin yazılımın 2010 yılı mezunu bir bilgisayar mühendisi tarafından yapıldığı bilgisi yer almıştı.
    METEKSAN çalışanı genç mezun, 5 Aralık 2010’da Bilgisayar Mühendisi olarak göreve başladı. METEKSAN Matbaası tarafından genç mezuna verilen ilk sorumluluk ise bir milyon 700 bin aday için kitapçık üretecek yazılımı yazmak oldu. Tek bir bilgisayar mühendisi tarafından hazırlanan yazılım şifre iddialarıyla ÖSYM tarihinde yaşanmamış itiraz sürecine ortaya çıktı. METEKSAN firması ise çalışanının işine son verdi.

    ÖSYM Sayman’la da yollarını ayırmıştı 
    YGS’de yaşanan sıkıntıların ardından kurum içinde yenilenmeye giden ÖSYM dün de yıllarca kurumun saymanlığını yapan çalışanıyla yollarını ayırdı. Sayman, kurumun en eski çalışanlarından birisiydi. ÖSYM geçen hafta önemli birimlerde görev yapan 10 çalışanının ilişiğini kesmişti.
    kaynak.mynet.com

    En Çok Okunan Haberler

    Google Arama