29 Mayıs 2011 Pazar

Eyüp Alibeyköy otomobil içinde öldürülen 3 kişinin cenazesi alındı

Eyüp'te, park halindeki otomobilde öldürülen 3 arkadaşın cesetleri Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçan şahısların yakalanması çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Olay, Alibeyköy Gaziosmanpaşa Caddesi Yunus Emre Parkı yanında dün saat 22. 30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, içerisinde 4 kişi bulunan park halindeki 34 DD 5726 plakalı otomobilin yanına Mercedes minibüs ile gelen kimliği belirsiz kişiler, otomobildekilere kurşun yağdırdı.
Araçta bulunan Bilal Ersin (23), Ali Uğur (29) ve Beytullah Sarı vücutlarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Aynı otomobilde bulunan aracın sahibi Erhan Karakuş ise kaçmayı başardı. Silah seslerini duyan vatandaşlar, durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.
Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, vatandaşların yardımıyla Eyüp Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Beytullah Sarı, yapılan ilk müdahalenin ardından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Bilal Ersin, Ali Uğur ve Beytullah Sarı müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Saldırıdan kaçarak kurtulan Erhan Karakuş'un bir süre sonra polise giderek bilgi verdiği öğrenildi. Cesetler otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Ölen 3 gencin yakınları olayın şokunu yaşarken saldırıya bir anlam veremediklerini kaydetti. Olayda hayatını kaybeden Beytullah Sarı'nın abisi Erdal Sarı da kardeşinin kavgalı ya da husumeti olduğu kimse bulunmadığını, olayın sebebi hakkında da bilgisi olmadığını söyledi.
Ölen gençlerin cesetleri yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak defnedilmek üzere Alibeyköy Mezarlığı'na götürüldü
kaynak.zaman.com.tr

En Çok Okunan Haberler

Google Arama