6 Aralık 2011 Salı

Fatih Erbakan'ı susturdular !

Fatih Erbakan'ı susturdular !


Fatih Erbakan'ı susturdular !

Merhum Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, İl Kongresi'nde konuşturulmadı.


Milli Görüş'ün Merhum lideri Erbakan'ın oğlu Dr. Fatih Erbakan, SP'nin İstanbul İl Kongresi'nde konuşturulmadı.

Fatih Erbakan'ı dinlemek için salona gelen Milli Görüşlüler saatlerce Dr. Fatih Erbakan'ın konuşmasını beklediler. Salonda olmadığı bir sırada ismi önce katılımcılar arasında varmış gibi yapılıp hızlıca okunup geçiştirilen Fatih Erbakan, daha sonra Genel Başkan Danışmanlarının ismi okunurken yeniden anons edilmek zorunda kaldı. 

İsmi anons edilince dakikalarca "Mücahit Erbakan, hocaya sadakat şeferimizdir" sloganları ile karşılanan Fatih Erbakan, Sinan Erdem Spor Salonu mescidinde namaz kıldıktan sonra salondan ayrıldı. 

ERBAKANSIZ İLK KONGRE

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve GİK Üyesi Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan, TV5'e röportaj verdi. 

Fatih Erbakan şunları kaydetti: "Saadet Partisi Merhum Liderimiz olmadan yaptığımız ilk İstanbul İl Kongresiydi. Dolayısıyla hüzünlüyüz de biraz, buruk bir sevinç yaşıyoruz. Elbette bizi teselli eden nokta Milli Görüş prensiplerinin Milli Görüş davasının çok derin bir manevi boyutunun olması ve bizleri bu yolda, bu uğurda bilgilendirerek yetiştirerek bizlere bu davayı emanet etmiş olması. 

Dolayısı ile onun arkasından tabii ki buruk sevinç yaşarken bir yandan da bizlerin kendi arkasından yürüyeceği yolu bizlere en güzel şekilde gösterip emanet ettiği için bir yandan da sevinçliyiz, mutluyuz. Allah (cc) bundan sonra da kendisinin bizlere gösterdiği yolda bütün gücümüzle hep birlikte yürüyerek kendisinin gösterdiği hedeflere, 'Yeniden büyük Türkiye, yaşanabilir Türkiye ve yeni bir dünya' hedeflerine inşallah hep birlikte ulaşırız."genelhaber

0 yorum:

Yorum Gönder

En Çok Okunan Haberler

Google Arama